Bestron

BestronBestron heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken van moderne, krachtige, elektrische apparatuur voor het huishouden. De producten staan voor kwaliteit en combineren de laatste technologie met trendy designs. De garantietermijn van Bestron is uniek, maar liefst 5 jaar. Mocht er dan toch iets kapot gaan aan jouw Bestron product, wordt dit snel voor je opgelost. 

 

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Bestron ASS1000 Steelstoomreiniger
  Krachtige stoomreiniger voor in en om het huis Geschikt voor het reinigen van diverse vloeren Zeer hygi?nisch doordat stoom bacteri?n doodt Geen dure en milieubelastende schoonmaakmiddelen meer nodig Stoomdruk ca. 0.5 bar Voorverwarmen in ca. 5 minuten Capaciteit ca. 0.5 ltr Stoomtemperatuur ..
  € 48,95
  Excl. BTW: € 40,45
 • Bestron DWJ5280 Stoomreiniger
  Krachtige stoomreiniger voor in en om het huis Geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, meubels, toiletten, sanitair, gootstenen, ovens en lastige hoeken. Ook ideaal om de vriezer te ontdooien, ramen streeploos te reinigen, kalkaanslag te verwijderen en autovelgen te reinigen Zeer hygi?nisch ..
  € 79,95 € 66,50
  Excl. BTW: € 54,96
 • Bestron AZQ016 Handstoomreiniger
  Voor grondig reinigen, desinfecteren en ontvetten Hygienisch want de stoom doodt bacteri?n Reinigen zonder vlekken, strepen of kalkaanslag Geen dure en milieubelastende reinigingsmiddelen meer nodig 1000 Watt 3.5 Bar stoomdruk Ca. 12 minuten continu gebruik Aluminium reservoir voor ca. 150 ml ..
  € 32,95
  Excl. BTW: € 27,23